Kiadó üzlet, 1135 Frangepán utca 76.

Bérleti díj: 7€/hó/m2
138 m2
Emeleti
Bővíthető helyiség
Lift
Parkoló
Angyalföld központjában kiváló adottságokkal rendelkező üzlethelyiség KIADÓ, a 2018-ban átadott RS társasházban, a Reitter Ferenc utcában.
138 nm exkluzív iroda vagy bemutatóterem is kialakítható, irodai és szolgáltató tevékenységre is kiválóan alkalmas. A helyiség szerkezetkész állapotban van, azonban végső kivitelezéskor a bérlőink építészeti-gépészeti igényeit még figyelembe tudjuk venni, így teljesen egyedivé varázsolható.

Lifttel és teherlifttel közvetlenül megközelíthető. Több más mellett a zajszintre és a hőérzetre is nagyon odafigyeltek a tervezéskor, mindkettőben kiemelkedően jó értékeket mérhetünk a korszerű gépészeti berendezések és a nagyon jó minőségű nyílászárók révén. Az emeleti, panorámás helyiség gyakorlatilag végig a padlótól egészen a mennyezetig érő nyílászárókkal ellátott, így a természetes fény egyenletesen jut be. A bérleményhez felszíni gépkocsibeállók tartoznak.
A helyiség tovább bővíthető egy 271 m2-es emeleti irodával és egy 35 nm-es Reitter Ferenc utcáról nyíló földszinti recepciós térrel. A bérleti díj az egyedi kialakítástól függően kerül meghatározásra.
Megközelíthetősége autóval (parkolás az utcán) és tömegközlekedéssel is kiváló.

Alaprajz

Érdekli az üzlethelyiség?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon üzenetet!