Kiadó üzlet, 1135 Frangepán utca 76.

Bérleti díj: 12€/hó/m2
277 m2
Emeleti
Tárgyaló
Lift
Parkoló
Budapest XIII. kerületében, Angyalföld szívében, a Reitter Ferenc utcában bérbeadásra kínálunk egy 277 nm alapterületű első emeleti, utcai bejáratos földszinti recepciós térrel rendelkező üzlethelyiséget a 2018-ban átadott RS társasházban. Az ingatlan kitűnő állapotú és elosztású.

Elrendezése miatt alkalmas exkluzív irodának, bemutatóteremnek. Irodai és szolgáltató tevékenységre is kiválóan megfelelő.

Az üzlet utcai bejáratos, de a társasházból lifttel és teherlifttel is közvetlenül megközelíthető. Több más mellett a zajszintre és a hőérzetre is nagyon odafigyeltek a tervezéskor, kiemelkedően jó értékeket mérhetünk a korszerű gépészeti berendezések és a nagyon jó minőségű nyílászárók révén. Az üzlethelyiségben télen a meleget házközponti fűtés, nyáron a hűtést egyéni klímaberendezés biztosítja. Az emeleti, panorámás helyiség gyakorlatilag végig faltól falig nyílászárókkal ellátott, így a természetes fény egyenletesen jut be.

Az üzlet földszinti részén kialakításra került egy 12 nm-es tárgyaló, az emeleti rész két külön helyiségre lett osztva.

A bérleményhez 7 db felszíni gépkocsibeálló tartozik.

Megközelíthetősége autóval (parkolás az utcán) és tömegközlekedéssel (busz: 30, 30A, 230, 20E, 105, 178, 914, 914A villamos: 1, 1M, 14, 41) is kiváló.

Bérleti díj: 12€/hó/nm
Gépkocsibeálló bérleti díja: 55€/hó/gépkocsibeálló

Az üzlethelyiség jelenleg társasjáték klubként és autótuning shopként üzemel.

Alaprajz

Érdekli az üzlethelyiség?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon üzenetet!